Produktene våre

Graviditeten min

I over 60 år har Mustela tilbudt trygge og innovative produkter som beskytter og bevarer den sarte huden til spedbarn, babyer, barn, i tillegg til gravide og nybakte mødre. Nyskapende, trygg, effektiv og med en høy andel naturlige ingredienser, gjør Mustela også hudpleie-rutinen til en stund som handler om deling, glede og følelser.

Barnet mitt

 • Normal hud

  Babyens hud, som virker så vakker og perfekt, skjuler faktisk mye skjørhet.
  Selv om babyens hud ikke ser tørr eller sensitiv ut, trenger den fortsatt skreddersydde hudpleieprodukter som gir daglig fuktighetstilførsel og gir langvarig beskyttelse fra fødselen av.
  Som et resultat av oppdagelser gjort på baby- og barnehud, har Mustela®-forskere utviklet en komplett serie* for rengjøring, bading og pleie av normale hudtyper, med en eksklusiv, patentert og naturlig ingrediens: Avokado Perseose®.

  *Unntatt babyolje.

 • Tørr hud

  Fra fødsel til rundt to-årsalderen, har alle babyer en skjør hud som trenger daglig fuktighetstilførsel.
  Noen babyer kan også vise tegn på tørr hud fra de aller første dagene etter fødselen: Grov eller mindre myk hud, eller en tendens til flassing. Disse tegnene kan antyde at barnet har naturlig tørr hud.
  Siden den tørre huden til babyer og barn trenger å beskyttes og tilføres fuktighet mer enn normal hud, tilbyr Mustela® en serie med næringsrike hudpleieprodukter som skal brukes daglig, og som er formulert med spesifikke ingredienser som ikke bare beskytter og tilfører fuktighet, men også gir næring til huden.

 • Hud med atopiske tendenser

  Atopisk dermatitt eller atopisk eksem rammer ett av fem barn(1)
  fra fødselen.
  Mustela® tilbyr en ny generasjon Stelatopia® hudpleieprodukter: en serie med fire hygiene- og hudpleieprodukter, spesielt designet for å berolige og gi fuktighet til hud med atopiske tendenser hos barn. Serien er klinisk testet, og har en høy toleranse fra fødselen, testet under dermatologisk og pediatrisk kontroll
  (1) Watson 2011, Isaac 1998.

 • Bleieskift

  Hver dag blir babyens sensitive bleieområde utsatt for mange påkjenninger fra urin, avføring og friksjon fra bleier.
  En skånsom rengjøring av bleieområdet med tilpassede produkter og daglig bruk av en bleiekrem, er avgjørende for å opprettholde en stabil hud i bleieområdet.
  For dette delikate hudområdet tilbyr Mustela®  effektiv hudpleie med høy toleranse som skal brukes ved hvert bleieskift.

 • Solpleie

  Mustela®s solbeskyttende serie er formulert med et eksklusivt kombinasjonsfilter som kombinerer høy beskyttelse med solfaktor 50+, UVA/UVB filtre og Avokado Perseose®, en patentert naturlig ingrediens som forsterker hudens barriere og beskytter cellene fra UV-stråler.
  Mustela®s solserie er spesialformulert for å beskytte sol-sensitiv, intolerant
  og atopisk hud hos barn, og kan brukes fra anbefalte 6 måneders alder.