Tørr hud

Tørr hud

Tørr babyhud

 

Barnets hud er et beskyttende lag mot omverdenen. Det er også en kilde til samhandling, oppvåkning og følelser forbundet med alle babyens sanser. Siden huden gir beskyttelse og hjelper med utvikling av sanene, trenger den spesiell omsorg og full oppmerksomhet fra det tidspunkt babyen din blir født. For å gi babyens hud den omsorg den trenger hver dag, må du kunne gjenkjenne babyens hudtype, forstå alle behovene og bruk de riktige produktene for den aktuelle hudtyperen.

Hvordan gjenkjenne tørr babyhud

Barnets hud er et beskyttende lag mot omverdenen. Det er også en kilde til samhandling, oppvåkning og følelser forbundet med alle babyens sanser. Siden huden gir beskyttelse og hjelper med utvikling av sanene, trenger den spesiell omsorg og full oppmerksomhet fra det tidspunkt babyen blir født. For å gi babyens hud den omsorg den trenger hver dag, må du kunne gjenkjenne babyens hudtype, forstå alle behovene og bruk de riktige produktene for den aktuelle hudtyperen.

Forstå tørr babyhud

Tørr spedbarnshud har en tendens til å sprekke, har en grov overflate og ikke så myk.

Babyhud sammenlignet med voksen hud
 
Babyens hud er som all spedbarnshud, den virker så vakker og perfekt, men faktisk er den ekstremt delikat.
 
Ved fødselen har babyer en umoden hudbarriere. Barnets hud er svært delikat og sårbar for daglige angrep utenfra, og når ikke den første fasen av modning før i toårsalderen.
 
Mellom fødsel og toårsalderen, er babyens hud ikke i stand til å beholde det riktige fuktighetsnivået den trenger for at cellene skal fungere skikkelig.
 
Babyens hud har en styrke helt fra fødselen: en reserve av stamceller som regnereres gjennom hele livet, men en hud som er ekstremt sårbar og skjør til barnet er to år.
 
Forskjellen mellom en babyhud sammenlignet med voksen hud er vitenskapelig bevist, takket være et enestående forskningsprogram fra Mustela som spenner over et tiår som studerer spedbarns hud fra de første dagene av livet.

 

Å møte behovene til babyens tørre hud

For å fullt ut kunne møte behovene til tørr hud hos barn, har Mustela-forskere utviklet to aktive ingredienser: Avokado Perseose og Dermo-Nutrition Complex.
 
Avokado Perseose er den perfekte allierte til babyens hud og fungerer som et skjold som beskytter mot angrep utenfra. Den støtter aktivt utviklingen av den kutane barrieren, bidrar til å opprettholde hudens fuktighetssnivå samtidig som den beskytter hudens cellereserver mot daglige påkjenninger.
Tørr hud trenger en større grad av beskyttelse og daglig fuktighet, noe Dermo-Nutrition Complex gir gjennom intens næring ved å gjenopprette og beskytte hudens hydrolipide hinne.

 

 

 

 

 

 

 

 

En patentert og beskyttende naturlig aktiv ingrediens som er et produkt av Mustelas forskning, en ingrediens  som perfekt harmonerer med babyens hud og kombinerer maksimal toleranse med klinisk bevist effektivitet.

 

Dermo-nutrition complex gir intens fuktighet og næring til tørr hud.

Oppdag Mustelas produkter for baby og barn med tørr hud

Avokado Perseose, en beskyttende, naturlig aktiv ingrediens som finnes i alle nye Mustelas produkter.

 

 

 

Dermo-Nutrition Complex finnes i alle Mustelas produkter for tørr hud.

A OPPDAGE OGSA

OUR ADVICES

  • Fuktighetspleie av huden

    Inntil barnets barnet er 3 år er huden delikat og umoden: huden har et svakt forsvar mot tøffe elementer (kulde, vind, sol, tørr luft, etc.), den blir lett irritert, og huden blir noen ganger utsatt for røde flekker.

  • Normal hud

    Barnets hud er en beskyttende barriere mot omverdenen.