Rengjøring

Rengjøring

Babyens rengjøring: Vaskeritualer for atopisk hud

Skrevet i samarbeid med Dr. Clarence De BELILVOSKY, dermatolog & medlem av Mustelas ekspertpanel.

Det ideelle badet.

Voksne liker vanligvis å nyte et varmt, avslappende bad etter en lang dag, men dette er ikke det beste for huden - spesielt for barn med atopisk hud.

Faktisk vil et varmt bad bidra til å redusere det oljeholdige laget som er avgjørende for forsvar av hudbarrieren (les vår del på atopisk hud). Er dette en grunn til å helt unngå bad? Ikke nødvendigvis, spesielt hvis barnet ditt elsker å leke i badekaret. Du kan la ham få to eller tre bad i uken. Den eneste forutsetningen er at han skal ha det gøy og leke i kun 10 minutter i vann mellom 35 ° og 37 ° C. Og for større trygghet, og enda større effektivitet, kan du påføre litt badolje tilpasset baby/barn i badevannet. To eller tre korkmengder er tilstrekkelig, og det er mange fordeler: i tillegg til å kompensere for den uttørrende effekten av vann, vil oljen pleie huden og berolige kløeopplevelsen umiddelbart. Det er også praktisk, man trenger ikke å skylle av!

Den ideelle dusjen

Gi babyen din fem minutter med dusj med en maksimal temperatur på 35 ° C.

For å unngå skadelige faktorer på huden, velg et såpefri produkt eller en rensegel med samme fysiologiske pH som huden. Enda bedre, prøv en vaskekrem tilpasset atopisk hud hos baby/barn for å gi ham enda mer pleie og komfort. Perfekt for kroppen eller ansiktet, det vil rengjøre barnet ditt samtidig som det beskytter huden. Vaskekremen vil berolige babyen din og la huden bli myk og silkeaktig, mens duenreduserer kløeopplevelsen. Pluss enda en fordel: den svir ikke i øynene!

Når du skal tørke kroppen etter bad, unngå å gni den: klapp kroppen forsiktig med et håndkle. En annen nødvendig forholdsregel: Husk å kutte neglene regelmessig og fjerne smykkene dine før du vasker babyen din for å unngå å skrape ham ved et uhell.

A OPPDAGE OGSA

OUR ADVICES

  • Ferier

    Skrevet i samarbeid med Dr. Clarence De BELILOVSKY, dermatolog & medlem av Mustelas ekspertpanel.

  • Ofte stilte spørsmål

    Skrevet i samarbeid med Dr. Clarence De BELILOVSKY, dermatolog & medlem av Mustelas ekspertpanel