Råd for påføring

Råd for påføring

 

Skrevet i samarbeid med Dr. Clarence De BELILOVSKY, dermatolog & medlem av Mustelas ekspertpanel.

Enkle trinn for å ta vare på babyens hud i ubalanse

Først av alt er det viktig med forberedelser:

- Husk å vask hendene dine før hver applikasjon.

- Husk å klippe neglene dine regelmessig for å unngå å klore barnet ditt ved en feiltakelse. Benytt anledningen til å klippe babyens negler også: Om barnet ikke klør under oppblussinger, blir det mindre skader på huden.

Husk å fjerne smykker. Man tenker ikke nødvendigvis på det, men en pen ring eller armbånd kan også skrape opp huden på barnet ditt!

- For større komfort, husk å varm opp kremen mellom hendene før du påfører kremen på babyen din. Du kan bruke en mykgjørende fuktighetskrem til ansiktet og kroppen en til to ganger om dagen: om kvelden etter vask eller før du går i seng. Om morgenen, etter badet eller før påkledning. Uansett om barnet ditt har en rolig periode eller en periode med oppblussinger, ikke nøl med å bruke kremen så ofte som mulig: pleie av huden vil beskytte, reparere og effektivt lindre barnets hud (se fordeler med mykgjørende fuktighetskremer). I tilfelle oppblussinger, unngå områder med åpne sår eller verk. I slike tilfeller vil din leges medisinske anbefalinger være bedre tilpasset.

For å få kremen til å trekke inn i huden, kan du utføre massasje med store bevegelser. Begynn med anklene og gå oppover til lårene, gjør det samme på armene: begynn med håndleddet for å ende opp på skuldrene. Bruk samme mengde produkt på hvert område, men ikke en for stor mengde, både på kroppens fram og bakside. Ikke glem området bak knærne, der kan det også gjemme seg røde flekker! Selv babyens tær trenger å bli fuktet. Til ansiktet kan du bruke en annen rutine: Begynn med midten av pannen, beveg deg mot ørene og under øynene og deretter til barnets nese, derfra til kinnene og til slutt på haken. Hvis du også bruker anledningen til å kose med babyen din, kan disse ritualene bli virkelig herlige øyeblikk for dere begge.

A OPPDAGE OGSA

OUR ADVICES

  • Klima

    Skrevet i samarbeid med Dr. Clarence De BELILOVSKY, dermatolog & medlem av Mustelas ekspertpanel.

  • Stereotyper

    Skrevet i samarbeid med Dr. Clarence De BELILOVSKY, dermatolog & medlem av Mustelas ekspertpanel.