Omsorg for barnet ditt

Skjør og sårbar, din babys hud er også rik på unikt og verdifullt cellepotensiale som er viktig å beskytte. Hver dag trenger den spesiell omsorg for å hjelpe huden til å beholde sitt potensial og mykhet. Les våre tips om hvordan ivareta din baby på en daglig basis og holde huden myk og sunn

Fuktighetspleie

Opp til 3-års alderen er barnets hud delikat og umoden: den har lite forsvar mot tøffe påkjenninger (kulde, vind, sol, tørr luft, etc)

Daglig hygiene

I tillegg til daglige bad, trenger barnet rengjøring flere ganger om dagen, etter bleiebytte og måltider.

Tid for bad

Det daglige badet er en viktig tid for din baby: i tillegg til å rengjøre bidrar badingen til å utvikle babyens sensoriske utvikling. Det er også et spesielt øyeblikk dere deler sammen.

Bleieskift

Din babys bleie trenger å skiftes opp til 7 eller 8 ganger om dagen. Spedbarnets svært delikate bleieområde kan lett bli irritert av fuktighet, kontakt med urin og avføring.

Babymassasje

Babymassasje er en utmerket kilde for avslapning og velvære og har mange fordeler for din baby.

Irriterte områder

Babyens hud har et unikt cellepotensiale, men den er også delikat og uutviklet da beskyttelsesbarrieren ennå ikke fungerer optimalt.

Solbeskyttelse

Sollys er viktig, og den har stor påvirkning på vårt humør. I tillegg får vi Vitamin D fra solens stråler, som er essensiell for god helse.