Normal hud

Normal hud - Mustela

NORMAL HUD

Barnets hud er en beskyttende barriere mot omverdenen. Huden er også en kilde til samhandling, oppvåkning og følelser forbundet med alle barnets sanser. Siden huden gir beskyttelse og hjelper med sensorisk utvikling, trenger den spesiell omsorg og full oppmerksomhet fra det tidspunktet babyen din blir født. For å gi babyens hud den omsorg den trenger hver dag, bør du kunne gjenkjenne babyens hudtype, forstå alle behovene og bruke de riktige produktene for den aktuelle hudtypen.

Å gjenkjenne normal babyhud

Normal baby hud er myk, smidig og silkeaktig å ta på. Den har ingen uregelmessigheter eller tydelige tegn på tørrhet eller overfølsomhet.
 

Å forstå normal babyhud

Din babys hud er som all spedbarnshud, så vakker og perfekt, men faktisk er den ekstremt skjør.
 
Ved fødselen har babyer en umoden hudbarriere. Barnets hud er svært delikat og sårbar for daglige angrep utenfra, og når ikke den første fasen av modning før i to-årsalderen.
 
Mellom fødsel og to-årsalderen, er en babys hud ikke i stand til å holde på fuktighetsnivået huden trenger for at cellene skal fungere skikkelig.
 
Babyhuden har fra fødselen stamcellerreserver som huden regenererer hele livet, men huden er ekstremt sårbar og skjør til barnet er to år.
 
 
 
 
 
 
Den spesielle egenskapen til en babyhud sammenlignet med voksen hud er vitenskapelig dokumentert, takket være et enestående forskningsprogram fra Mustela som studerer spedbarns hud fra de første dagene av livet og over en tiårsperiode.

Behovene til babyens normale hud

For å imøtekomme behovene til babyens normale hud har Mustelas forskere utviklet en naturlig aktiv ingrediens: Avocado Perseose. Avocado Perseose fungerer som et skjold for å beskytte huden mot angrep utenfra  og er den perfekte allierte for babyens hud. Den støtter aktivt utviklingen av den kutane barrieren og bidrar til å opprettholde hudens fuktighetsnivå mens den beskytter hudens cellereserver mot påkjenninger.
 

 

 

En patentert og beskyttende naturlig aktiv ingrediens som er et produkt av Mustela "know-how", som virker i perfekt harmoni med babyens hud og kombinerer maksimal toleranse med klinisk dokumentert effektivitet.
 
 
Ved å gi fuktighet til babyens hud fra fødselen av, får barnet daglig beskyttelse, sensorisk utvikling og komfort. Det er en enkel rutine som er vitenskapelig dokumentert for å hjelpe babyen din til å vokse og utvikle seg.

Oppdag Mustelas produkter for normal hud

Oppdag Mustela hudpleieprodukter for baby og barn for normal hud, en komplett serie med rengjøring, hygiene- og hudpleieprodukter laget for daglig å beskytte den skjøre, delikate huden til spedbarn, babyer og barn.

 

Hypoallergene produkter som er testet under dermatologisk og pediatrisk tilsyn og kombinerer effektivitet og toleranse med en unik og mild duft.

 

 

 

 

 

A OPPDAGE OGSA

OUR ADVICES

  • Tørr hud

    Barnets hud er et beskyttende lag mot omverdenen.

  • Fuktighetspleie av huden

    Inntil barnets barnet er 3 år er huden delikat og umoden: huden har et svakt forsvar mot tøffe elementer (kulde, vind, sol, tørr luft, etc.), den blir lett irritert, og huden blir noen ganger utsatt for røde flekker.