Klær

Klær

HVORDAN KLE PÅ ATOPISK HUD?

 

Skrevet i samarbeid med Dr. Clarence De BELILOVSKY, dermatolog & medlem av Mustelas ekspertpanel.

Velg det riktige tøyet

For å gi barnet komfort, må barnet ditt begynne med å bruke behagelige klær. Dette må gjøres fra fødsel for å sikre daglig komfort og unngå symptomer fra den atopiske huden.

Alle klær - t-skjorter, bukser, topper, kjoler, pysj, etc. - må være myke og ikke for varme. Alt som irriterer huden eller gjør barnet svett, vil skape kløe som bør unngås for atopisk hud. Så det er bedre å:

- Velg stoffer som er behagelige å berøre, med glatt og lett overflate. Bomull, lin, silke og hamp er ideelle materiale fordi de er tynne og lar luften komme igjennom.

- Unngå kløende stoffer som ull. Selv om det er den mest naturlige materialet og det beste for å gi varme, er fibrene grove og irriterer barnets hud.

- Unngå syntetiske stoffer som polyester eller akryl. Selv om de føles myke og behagelige, absorberer de ikke svette og lar ikke huden puste.

Klesvask

Så hvordan kan du sørge for at barnet ditt er varmt nok om vinteren uten å bruke ull for eksempel? Ikke nøl med å ha på klær i flere lag. Superundertøy eller termisk undertøy, en tykk bomullst-skjorte, en fløyelsvest ... bruk fantastien til å blande, matche og reduser barnets kløe!

Skal du bruke et spesielt vaskepulver? Ikke egentlig. Det er skyllingen som er viktig. Et godt vaskeprogram bør sikre dette. Hvis du er i tvil, er det bedre å være på den trygge siden og kjøre en runde til med skylling før du tar klærne ut av maskinen. Og selv om du er heldig nok til å kunne tørke klær utenfor, bør du fortsatt henge barnets klær inne for å unngå pollen på stoffet.

A OPPDAGE OGSA

OUR ADVICES

  • Råd for påføring

    Skrevet i samarbeid med Dr. Clarence De BELILOVSKY, dermatolog & medlem av Mustelas ekspertpanel.

  • Forebygging av atopi

    Skrevet i samarbeid med Dr. Clarence De BELILOVSKY, dermatolog og medlem av Mustelas ekspertpanel.