Fuktighetspleie av huden

Fuktighetspleie av huden - Mustela

GODE VANER FOR Å HOLDE BABYENS HUD MYK OG KOMFORTABEL

 

Inntil barnets barnet er 3 år er huden delikat og umoden: huden har et svakt forsvar mot tøffe elementer (kulde, vind, sol, tørr luft, etc.), den blir lett irritert, og huden blir noen ganger utsatt for røde flekker. Men babyens hud er også rik på verdifulle celler som det er viktig å beskytte. Derfor er det viktig å gi huden tilpasset pleie og bruke riktige produkter. Her er våre råd for at babyens hud forblir myk, fleksibel og behagelig dag etter dag!

• Velg alltid hudpleieprodukter som er spesielt formulert for barnets hud. De bør være hypoallergene og testet under tilsyn av dermatologer og barneleger
 
• Etter barnets daglige bad, smør forsiktig hele babyens kropp og ansikt med fuktighetskrem for kropp og ansikt. Hvis babyens hud er tørr, bruk Cold cream: en nærende krem ​​for ansiktet og en nærende lotion for kroppen.

• Du kan varme produktet med fingertuppene. På den måten blir ikke babyen overrasket av kremens temperatur og vil akseptere det lettere.
 

• Benytt muligheten til å massere barnet ditt liker det: Masser forsiktig hele barnets kropp med et fuktighetsgivende produkt til det har trukket inn i huden, eller bruk en massasjeolje som er spesielt utviklet for babyer. Ikke bare er massasje en effektiv måte å få barnet til å slappe av og bli trøtt, det er også en fantastisk mulighet til å kose med barnet ditt.

• Husk å sjekke området bak barnets ører regelmessig. Dette området blir ofte oversett, og ofte utsatt for utslett og tørrhet.

• Bruk en fuktighetsgivende stift til babyens lepper og utsatte områder. 

• Når du går ut med barnet ditt i høst- eller vinterhalvåret, dekk til følsomme områder (hode, nese, hals, ører, hender, etc.) med en lue, skjerf, votter og så videre. Ikke bare  vil du beskytte barnet mot forkjølelse, men også den uttørrende effekten av kald luft.
 

A OPPDAGE OGSA

OUR ADVICES

  • Badetid

    Det daglige badet er en viktig tid for babyen din. I tillegg til å holde barnet ren, bidrar badet til barnets sensoriske utvikling.