Badetid

Badetid - Mustela

Et spesielt øyeblikk med din baby

 

Det daglige badet er en viktig tid for babyen din. I tillegg til å holde barnet ren, bidrar badet til barnets sensoriske utvikling. Det er også en spesiell del av dagen dere kan dele sammen. Her er noen nyttige opplysninger for å lære å vaske babyen din uten å skade den delikate og umodne huden. Ved hjelp av disse tipsene, vil du kunne nyte babyens bad fullt ut.

Badekarritalen

Før badet
 
- Varm baderommet til mellom 20 og 22 ° C (68 og 72 ° F).
- Fyll badekaret med vann temperert til 37 ° C (98-99 ° F), kontroller med badekartermometer.
- Legg alt du trenger innen rekkevidde, inkludert et håndkle, badeprodukter, fuktighetskrem, bleie og rene klær eller pyjamas
- Kle av babyen din og rengjør bleieområdet
 
Under badet
 
- I løpet av de første månedene hold babyen din i badekaret ved å legge en hånd under nakken og skuldrene og den andre hånden under rumpen. På den måten vil barnet holdes trygt. Når barnet er fire eller fem måneder kan du bruke et badesete hvis du vil.
- Hvis det virker vanskelig å vaske den nyfødte samtidig som du holder, vask babyen med såpe på stellebordet og skyll det deretter av i vannet.
- Når babyen lærer å sitte, kan du slippe taket litt i vannet. Men aldri la barnet være alene i badekaret, uansett alder, selv om det er noen sekunder og det er lite vann i badekaret.
- Hell noen dråper badolje i badekaret. Bland oljen godt inn i hendene. Badeolje trengs ikke å skylles av. - Husk at oljen kan gjøre badekaret glatt. Vær forsiktig.
- Bruk såpefrie hygieneprodukter som er spesielt laget for babyens delikate hud. Hvis barnet ditt har tørr hud, velg produkter som er beriket med beskyttende og nærende pleie (for eksempel Mustela-produktene som inneholder Cold Cream).
- Vask barnets hår og hodebunn hver 2. til 3 dag med en passende sjampo som ikke svir i øynene. Hvis barnet har skurv, velg en spesiell spedbarnsjampo som hjelper deg med å bli kvitt den. For å skylle håret, bruk et glass, en leketøys vannkanne, dusjhodet eller bare den hule hånden din - det som er mest behagelig for barnet.
 
Etter badet
 
- Omfavn babyen din raskt i et håndkle, tørk deretter forsiktig uten å gni. Vær spesielt oppmerksom på rumpen og hudfoldene (lår, armhule, nakke, føtter, etc.).
- Gi fuktighet til huden ved å massere hele kroppen med en body lotion hvis han har tørr hud. Hvis du har tid, sørg for å gi barnet en lengre massasje, noe både du og babyen vil ha glede  over!

A OPPDAGE OGSA

OUR ADVICES

  • Bleieskift

    Babyens bleie må skiftes opptil 7-8 ganger om dagen.