Atopisk hud

Atopisk hud- Mustela

Atopisk dermatitt eller atopisk eksem påvirker 1 av 5 barn og dette fra en tidlig alder! Det gjenkjennes som en ekstrem tørrhet i huden og veksler mellom eksem oppbluss, ledsaget av lokaliserte røder flekker og rolige perioder. Dette resulterer ofte i kløe. For å få bedre hjelp, les rådene fra våre eksperter! 

Forstå og forebygg atopisk hud

Har babyen din tørr hud eller har det oppståttt rødhet i huden bare få måneder etter fødsel? Har du eller din ektefelle anlegg for atopisk eksem? Da er det er sannsynlig for at ditt barn vil ha en atopisk hud. I denne delen finner du svar på spørsmålene dine for...

Hudpleie for atopisk hud

Atopisk hud trenger daglig fuktighet og takket være mykgjørende fkremer tilpasset barn, får huden fuktighet, pleie og næring. Kløen vil gradvis avta og tørrheten vil forsvinne. Oppdag gode vaner i badekar, hudpleie og våre råd på hvordan bruke produktene.

Hverdagen med atopisk hud

I hverdagen er det mulig å forbedre barnets komfort og unngå faktorer som fører til eksem-oppblussninger (støv, stive klær, svette…) Du finner i denne delen verdifulle og praktiske tips for bedre å leve daglig med atopisk hud.