Unik dermatologisk ekspertise

Mustela har spesialisert seg på hudpleieprodukter for babyer i mer enn 60 år, og gjennomfører ny forskning i et pågående forsøk på å forbedre forståelsen for behovene til sart babyhud. Takket være denne unike kompetansen som har kommet frem gjennom nye funn, gir Mustela alle babyer og mødre en stadig mer effektiv, trygg og naturlig pleie.

 

Bedre forståelse for å gi bedre beskyttelse

Mustela-forskere ved Expanscience Laboratories har alle forpliktet seg til interessen for babyhud og inngår regelmessig samarbeid med anerkjente hudleger og barneleger, spesielt på nasjonale og internasjonale konferanser.

Ved å forene krefter med verdens ledende internasjonale eksperter, har Mustela vært i stand til å lansere et nytt forskningsprogram fullstendig viet til spedbarnets hud i de første dagene av livet. For første gang, har Mustelas forskere lyktes i fremstille huden til nyfødte babyer i et laboratorium, og har kunnet undersøke det fra overflaten til dypt ned i cellene og genene.

 

Dyrebare cellereserver som skal bevares

Mustela har gjort et betydelig funn: Babyhud har mange originale cellereserver som er på sin maksimale styrke ved fødselen. De er imidlertid svært sårbare under de første årene av livet – i perioden da kutanbarrieren formes. Disse unike cellene er skjøre og dyrebare: De sikrer at huden kan fornye seg og er ansvarlige for å opprettholde den samlede balansen livet ut.

 

Skjør og umoden hud som må støttes

Mustela har også gjennomført splitter ny forskning rundt barrierefunksjonen til babyhud fra fødselen av. Den kutane barrieren beskytter kroppen, som et skjold, mot angrep fra omgivelsene og sikrer at huden holder riktig fuktighetsnivå. Babyhud er imidlertid delikat og skjør og oppfyller ennå ikke helt funksjonen sin som en beskyttende barriere.

Mustelas forskere har funnet ut at det tar flere år for kutanbarrieren å modne ordentlig. Til en alder av to år, er barnehud svært sårbar for daglig stress fra det ytre miljøet og er ikke ennå i stand til å holde kroppen skikkelig hydrert. Derfor er det helt avgjørende at den får riktig næring og styrkes daglig.

 

Den beste vitenskapen for babyhud

Takket være denne detaljerte kunnskapen om babyhud og det pågående arbeidet med helsepersonell (farmasøyter, hudleger, barneleger, toksikologer, allergispesialister og gynekologer), har Mustela utviklet en rekke spesialiserte produkter som perfekt oppfyller kravene til babyhud, fra fødselen av.

Mustelas produkter er trygge, effektive og stadig mer naturlige, og arbeider med babyhud og hjelper den og beskytter den mens den utvikler seg, både nå og for fremtiden.

 

 

Send by e-mail