Laboratories Expanscience

I 2018, hadde Expanscience – et fransk, selvstendig farmasøytisk og dermo-kosmetisk laboratorium – en omsetning på EUR 260,9 millioner, 66,8 % av dette var gjennom eksport, og selskapet hadde 1107 ansatte.

I mer enn 60 år har selskapet opparbeidet et solid internasjonalt rykte som en innovatør og spesialist innen hud og behandling av slitasjegikt. Produktene, som inkluderer to ledende merkevarer – Piasclédine 300 og Mustela – selges i 120 land (distribusjon i 101 land og 16 datterselskaper). Expanscience utvikler og selger også aktive ingredienser av naturlig opprinnelse for bruk i kosmetikk, både i Frankrike og i utlandet.

Å hjelpe folk med å bevare en god helse – å beholde mobiliteten og holde huden sunn – har alltid vært sentralt i konsernets vekststrategi.

Drevet av et ønske om å støtte helsepersonell innen forebygging og rådgivende arbeid, og rollen deres til å holde folk informert, har Laboratoires Expanscience definert mange initiativer for å holde pasienter og forbrukere opplærte og informert, og gi dem muligheten til å dele erfaringene sine.

Hele verdikjeden er integrert i selskapet – fra forskning til produksjon og distribusjon.

Den banebrytende forskningen, som er fokusert på brusk og hudens barrierefunksjoner, har resultert i 977 registrerte patenter på verdensbasis. Konsernets produksjonsanlegg ligger i Epernon på et ISO 14001-sertifisert område, og er designet for å ha minimal innvirkning på mennesker og miljø. Expansciences forpliktelse til å sikre høye nivåer av kvalitet og produksjon av produktene sine i Frankrike er sentral for påvirkningen det har på internasjonalt nivå.

Siden 2004 har Laboratoires Expanscience vedtatt en CSR (bedriftssamfunnsansvar)-tilnærming. Dette er retningslinjer der rått plantestoff skaffes på en måte som ikke skader bøndene og landene som produserer dem, og en mer miljøvennlig tilnærming til produktdesign er blitt vedtatt.

Expanscience er det første farmasøytiske og kosmetiske laboratoriet hvis bidrag til bærekraftig utvikling har blitt anerkjent som eksemplarisk av AFAQ 26000-vurderingen siden 2013.

 

Laboratoires Expanscience i tall

  • Opprettelsesdato: 1950
  • 2018 omsetning: EUR 260,9 M
  • 101 land med distribusjon
  • 16 datterselskaper
  • 1107 ansatte
  • 60 millioner produkter produsert i 2018
  • Aktiviteter: Dermo-kosmetikk, Dermatologi, Revmatologi, kosmetiske aktive ingredienser

Mer informasjon: www.expanscience.com

Send by e-mail