Naturlige ingredienser og Mustela

 

Rikdommen fra naturen har vært kjernen i alle Mustela-produkter.
Men for at vi skal kunne gi deg de best mulige produktene, mener vi at naturen må bli korrekt forstått: Når det gjelder produktene våre, har våre viktigste krav alltid vært trygghet, effektivitet og glede ved å bruke dem. Forventningene er det som veileder oss i valgene vi gjør.
Designtilnærmingen vår medfører en fornuftig bruk av naturlige produkter, og dette resulterer i anvendelse av tre viktige prinsipper som veileder oss i produktutviklingen:
 
1. Så langt det er mulig prøver vi å bruke ingredienser som er naturlige eller av naturlig opprinnelse.
2. Bare når det er absolutt nødvendig, bruker vi syntetiske ingredienser.
3. Vi er forpliktet til å finne de beste aktive ingrediensene og de som ikke har tvilsom eller har en negativ innvirkning på miljøet.
 

1. Så langt det er mulig, prøver vi å bruke ingredienser som er naturlig eller av naturlig opprinnelse.

Naturen har alle ressursene vi trenger for å ta vare på sart hud. I alle produktene, prøver vi derfor å bruke ingredienser som er naturlige eller av naturlig opprinnelse – forutsatt at de oppfyller kravene våre på trygghet, effektivitet og glede i å bruke dem. I dag inneholder Mustela Bébé-produkter i gjennomsnitt 92 % ingredienser av naturlig opprinnelse. Vi bruker all vår kompetanse som Expanscience Laboratories har i sin forståelse av planter og vi utvikler våre egne plantebaserte virkestoffer (ved å bruke - for eksempel - avokado eller solsikke), med alle sine fordeler.

Når vi utformer produktene våre, er vi hovedsakelig ledet av referanserammen til Ecocert, som setter bestemmelser for biologiske og miljøvennlige kosmetiske produkter.
 
Naturlig ingrediens eller ingredienser av naturlig opprinnelse?
Så langt som begge disse begrepene angår, bruker vi definisjonen «miljøvennlige og biologiske kosmetikkprodukter» som er skissert i Ecoserts referanseramme:
– Vi kaller enhver substans som kommer direkte fra naturen en "naturlig ingrediens" og som enten blir brukt som den er eller forvandlet bare ved bruk av fysiske prosesser som er autorisert av Ecocert. Noen eksempler på naturlige ingredienser inkluderer vann, vegetabilsk olje eller plantefett, bivoks, osv.
– "Ingredienser av naturlig opprinnelse" kommer også fra naturen, men har blitt forvandlet av en rekke prosesser som er godkjent av Ecocert.

 

2. Når vi må, bruker vi syntetiske ingredienser

Mustela prøver alltid å bruke produkter utvinnet fra naturen, men ikke for enhver pris.Når ingredienser av naturlig opprinnelse ikke kan garantere oss den høye standarden som vi forventer når det gjelder trygghet, effektivitet og velvære og når det ikke er noen alternativer til naturlige ingredienser, bruker vi syntetiske ingredienser.

I slike tilfeller velge vi bare ingredienser som har blitt godkjent av europeiske lover og retningslinjer, og som oppfyller alle våre egne krav til trygghet og effektivitet.
 
 

3. Vi er forpliktet til å finne de beste aktive ingrediensene og de som ikke har tvilsom eller har en negativ innvirkning på miljøet.

 
Vi har fjernet mange stoffer fra produktene våre slik at vi kan garantere at ingrediensene er tryggere for huden til både deg og babyen, samt mindre skadelig for miljøet. For eksempel er alle produktene våre formulert:
- Uten alkohol.
- Uten essensielle oljer.
- Uten parabener.
- Uten fenoksyetanol.
- Uten ftalater.
- Uten planteekstrakter fra genmodifiserte organismer (GMO).
- Uten aluminium-klorhydrat.
- Uten ingredienser avledet fra animalske produkter – utenom produkter fra bisamfunn (honning, bivoks, osv.), renset lanolinbaserte produkter eller melkebaserte produkter.ts.
- Uten terpener (kamfer, mentol eller eukalyptus).
- Uten triklosan.
 
For å finne ut mer, last ned fullstendig liste av definisjoner av naturlige produkter for Expanscience Laboratories' demo-kosmetikk.

 

Send by e-mail