Mustela forplikter seg til

Garantert trygghet

Mustela vet at ingenting er mer dyrebart enn barnet ditt, og så det er først og fremst forpliktet til trygghet. Mustelas produkter er utviklet i samarbeid med helsepersonell, og alle er allergivennlige*, høy-tolerante og inneholder ikke parabener, fenoksyetanol, ftalater eller alkohol. Før de blir markedsført, gjennomgår de systematisk de aller strengeste testene for å bekrefte at de holder tryggeste kvalitet.

 

Bevist effektivitet i forkanten av dermatologisk forskning

Mustelas produkter er frukten av Expanscience Laboratories' dermatologiske kompetanse. De har alle blitt nøye vurdert som en del av kliniske studier eller brukstester under dermatologisk og pediatrisk kontroll for å demonstrere trygghet og virkeevne.

 

Naturlige spesialprodukter

Planteverdenen har uendelige ressurser for pleie av sart hud. I alle produktene sine foretrekker Mustela ingredienser som enten er naturlige eller av naturlig opprinnelse: For eksempel inneholder Mustela Bébé i gjennomsnitt 92 % ingredienser av naturlig opprinnelse.

 

Unik glede ved å bruke dem

Mustela Bébés produkter vekker sansene hos barnet: De forsterker øyeblikk av intimitet mellom mor og baby gjennom enestående komfort og glede som det å bruke dem kan framkalle. Den behagelige aromaen gjør alle bevegelsene til mor til et øyeblikk av velvære, og vekker forsiktig opp alle sanser.

 

Et ansvarlig merke

Å ta vare på barna våre innebærer også å ta vare på miljøet de lever i. På hvert trinn langs livsløpet til produktene, gjør Mustela alt det kan for å minske miljøpåvirkningen. For eksempel kan alle Mustela-flasker gjenvinnes. Boksene som brukes kommer fra bærekraftig drevet skogbruk, og Mustela Bébés skummende formler er alle nedbrytbare i naturen.

 

Enestående støtte til nye og fremtidige foreldre

Mustela er ikke bare forpliktet til produktene sine, Mustela er også forpliktet til foreldre. Det støtter nye og fremtidige foreldre når de oppdager gledene ved å være foreldre. Så lenge merkevaren har eksistert, har Mustela gitt et vell av råd utviklet i samarbeid med fagfolk innen helse og stell av spedbarn. Siden merkevaren først ble opprettet, har den støttet fremtidige og unge foreldre når de oppdager gledene ved å være foreldre. Hver dag hjelper Mustela unge foreldre med å gi barna sine den omsorgen de trenger, og guider dem på en harmonisk måte mens de utvikler seg.

 

Et sosialt engasjement

Mustela-stiftelsen ble opprettet med støtte fra Fondation de France og forplikter seg til å støtte helsepersonell involvert i stell av spedbarn: Siden 1982, har den støttet forskning innen pediatri, gitt helsepersonell som jobber med spedbarn forebyggingspakker innen pediatri og obstetrikk, samt støttet andre foreninger involvert i samme felt.

*formulert for å minimere risikoen for allergiske reaksjoner  

 

 

 

Send by e-mail