En historie om følelser og innovasjon

I mer enn 60 år, har Mustela med hell utviklet produkter for å gi næring og beskytte både babyer og deres mødre over hele verden. Mustela vekker unike følelser med sin behagelige duft og har stolt blitt ført videre fra mor til barn i mer enn tre generasjoner.

Mustela har alltid vært en pioner og hele tiden satset på innovasjon og integrert de nyeste vitenskapelige gjennombruddene for å best møte behovet til nybakte foreldre. Litt etter litt, har alle disse små revolusjonene endret dagliglivet til babyer og mødre i takt med at nye konsepter, nye formuleringer, nye konsistenser og stadig mer praktiske produkter har blitt introdusert. Disse nyvinningene er internasjonalt anerkjent, og har resultert i 635 patenter registrert av Laboratories Expanscience over hele verden de siste 15 årene.

Mustela har i dag rundt 50 produkter som styrker den unike dermatologiske ekspertisen mer kraftfullt enn noensinne. Mustelas produkter er nyskapende, trygge, effektive og stadig mer naturlige, og de beskytter babyens hud, samt huden til nybakte mødre – nå og for fremtiden.

 

 

Send by e-mail