Bevist trygghet og virkeevne

Mustela vet at ingenting er mer dyrebart enn barnet ditt, derfor har tryggheten og effektiviteten vært absolutt prioriteringer fra begynnelsen. Takket være ekspertisen til Expanscience Laboratories, forfølger Mustela kontinuerlig forskning på babyhud, gjennomfører de strengeste testprosedyrer på produktene før de kommer på markedet. Når du velger Mustela, kan du være sikker på at du velger et produkt som er trygt og effektivt, og som vil være det fra første til siste gang du bruker produktet.

 

Formuleringer i perfekt harmoni med huden

Mustela er svært forsiktig med ingredienser i produkter for baby, barn, gravide kvinner og nybakte mødre:

  • Hver formulering tar hensyn til de spesielle behovene i huden til babyer, barn (både sunn hud og problemhud), nybakte mødre og gravide.
  • Alle Mustela-produkter er hypoallergene: Dette betyr at de ikke inneholder noen hudirriterende ingredienser og er spesielt utviklet for å minimere risikoen for allergiske reaksjoner. Medisinske tester utført av spesialiserte, uavhengige laboratorier brukes til å bekrefte produktenes toleranse.
  • Tvilsomme og kontroversielle ingredienser utelates i Mustelas produkter.Dette inkluderer blant annet parabener, fenoksyetanol, ftalater, EDTA og klorfenesin.
  • Når det er mulig, prøver Mustela å bruke ingredienser som er naturlige eller har en naturlig opprinnelse: Mustela Bébé inneholder i gjennomsnitt 92 % ingredienser av naturlig opprinnelse.
  • Avokado Perseose® er en naturlig ingrediens som brukes i de fleste av produktene i Mustela fordi denne ingrediensen fungerer i perfekt harmoni med de aller skjøreste hudtypene: Med biometriske egenskaper, kombinerer den maksimal toleranse og målrettet effektivitet.

 

Optimal konservering

2_securite_efficaciteMustela vier spesiell oppmerksomhet til konservering av produktene, og man kan føle seg avslappet i forhold til tryggheten:

  • Tvilsomme og kontroversielle konserveringsmidler, som parabener og fenoksyetanol, benyttes ikke i Mustelas produkter.
  • Mustela bruker bare konserveringsmidler som er godkjent av helsemyndighetene, og som har blitt bevist som både effektive og helt trygge når de brukes på de mest sensitive hudtypene.
  • Formuleringene Mustela bruker (hvilken pH de har og hvilke ingredienser som brukes) og de mikrobiologiske testene som utføres på hver og én, spiller en nøkkelrolle i å bestemme hvordan produktene konserveres.
  • Noen av Mustelas produkter, som serien for intolerant eller lett irritert hud (STELAPROTECT-linjen), inneholder absolutt ingen konserveringsmidler. I stedet er de vakuumpakket i spesielle lufttomme beholdere, som sikrer at de ikke har noen kontakt med luften og miljøet rundt dem, og dermed minske risikoen for kontaminering.
  • Siden produktene konserveres så effektivt, kan Mustela-produkter oppbevares i minst 30 måneder etter produksjonsdatoen. Utløpsdato vises på hver produktemballasje med denne logoen: Logo

 

Farer forbundet med dårlig lagring!
Fordi produkter for babyer vanligvis brukes på baderommet – i et varmt og fuktig miljø – kan bakterier og mugg lett utvikle seg. Hvis disse bakteriene forurenser produktene, kan de føre til infeksjoner – og babyhud er spesielt utsatt for infeksjoner. Av trygghetsgrunner må Mustela–produkter lagres riktig.

 

Strenge trygghetsregler

Fordi du aldri kan være for forsiktig når det gjelder den skjøre huden til babyer – så vel som nybakte og vordende mødre – har Mustela vedtatt en rekke spesifikke regler som er spesielt strenge i forhold til utviklingen av produkter. Disse er enda strengere enn begrensningene pålagt av offisielle krav:

3_securite_efficacite Trygghetstesting Før ingredienser blir valgt, utføres en lang rekke tester på hver formulering for å bekrefte tryggheten: kutan- og okulære toleransetester, allergivennlighet og/eller tester på foto-toksisitet osv. For å bekrefte tryggheten og effektiviteten til produktene på en så omstendig måte som mulig, er forskerne våre først i verden til å bruke babyhud som har blitt dyrket i laboratorium for å gjennomføre noen av testene.

Vurdering av teratogener Mustelas ni-måneders produkter gjennomgår spesielle tester. Dette er utført av en uavhengig toksikologi-spesialist, og målet er å bevise at det er absolutt ingen risiko for barnet i magen eller barn som blir ammet.

Effektivitetstesting Effektiviteten av Mustela-produkter vurderes av en rekke brukstester og/eller kliniske studier utført av dermatologiske, pediatriske og/eller gynekologiske spesialister.

4_securite_efficacite
Kontroller under og etter produksjon
Mustela-produkter kontrolleres på ulike stadier av produksjonen for å sikre at de ikke har blitt forurenset av bakterier, og for å kontrollere at formuleringen er stabil.

Kosmetisk overvåking Selv etter å ha blitt lansert på markedet, fortsetter Mustelas produkter å bli sjekket av et kosmetisk overvåkingssystem: Hvis en uønsket effekt rapporteres inn, blir den umiddelbart analysert for å fastslå årsaken til problemet og gi en løsning.
 

 

Send by e-mail