Avokado perseose®

For å bevare de unike cellereservene i babyhud, har Mustela hentet et naturlig, biomimetisk virkestoff fra avokado som arbeider i perfekt harmoni med huden, for optimal trygghet og toleranse.
 

Biomimicry (innovasjon inspirert av naturen)
I den dermo-kosmetiske verden, brukes ordet biomimicry til å beskrive en aktiv ingrediens som imiterer måten naturen struktureres eller virker på. Biomimetiske, aktive ingredienser jobber i perfekt harmoni med huden og har utrolig høy virkeevne og toleranse – noe som kun naturen kan gi.

 

Mustela har alltid brukt planteverdenen for å skaffe de viktigste aktive ingrediensene til produktene sine. For å beskytte de dyrebare cellereservene i babyens hud, har Mustelas forskere som arbeider på Laboratoires Expanscience, valgt avokado blant dusinvis av andre planter. Ved å bruke sin unike kompetanse, har de lyktes i å identifisere molekyler som er svært sjeldne i naturen – molekyler hvis rolle er å hjelpe frukt når den vokser og modnes. Disse molekylene er utvunnet, renset og konsentrert og har gitt et patentert, naturlig virkestoff: Avokado perseose®.

 

Unike dermatologiske fordeler

Avokado perseose® møter perfekt behovet babyens hud har fra fødselen og virkeevnen er vitenskapelig bevist:

  • Ingrediensen hjelper utviklingen av hudens barrierefunksjon og øker produksjonen av en rekke viktige elementer i huden (proteiner og lipider).
  • Ingrediensen bevarer cellereservene, og fungerer som et skjold og beskytter kutancellene fra det ytre miljøet.

Avokado perseose® er klinisk testet og er en del av ny generasjon av biomimetiske, aktive ingredienser: Naturlige, aktive ingredienser som er i perfekt harmoni med babyens hud, og dermed kombinere maksimal toleranse med målrettet virkeevne.

 

En ny generasjon beskyttelse for babyhud

Mustela har valgt Avokado perseose® grunnet alle sine fremragende egenskaper og er i alle produktene i Mustela Bébé. Dette betyr at når du bruker ett av våre produkter, beskytter du cellereservene i babyens hud og bidrar til en en god og harmonisk utvikling av huden, både nå og i fremtiden.

 

Et trygt, aktivt virkestoff som ikke skader miljøet

For Mustela, er det å beskytte babyens hud forent med å beskytte naturen: Alle Mustela-produkter er utformet for å redusere en negativ effekt på miljøet. I tråd med denne tilnærmingen, produseres Avokado perseose® på en trygg og ansvarlig måte:

  • Fra en regulert, farmasøytisk sektor som er forpliktet til å fremme biologisk mangfold, er avokadoene som Mustela bruker dyrket i samsvar med god miljøpraksis, og kommer med sporbarhetsgarantier.
Klinisk bevist virkeevne
80 % av opprinnelige cellemarkører er beskyttet av Avokado perseose® ved eksponering for de sterkeste eksterne påkjenninger.

 

 

Send by e-mail