Våre forpliktelser

 Våre forpliktelser - Mustela

Hudpleiespesialisten for babyer, gravide og mødre siden 1950. Mustela tilbyr et komplett utvalg av spesialtilpasset hudpleie for best å håndtere endringene i huden til nyfødte, babyer, barn, mødre og gravide. Mustela er stolt av sine sterke relasjoner med helsepersonell for å kunne tilby trygg og effektiv hudpleie for både deg og din baby.

MUSTELA FORPLIKTER SEG TIL

Siden begynnelsen har Mustela tilbudt trygg og effektiv hudpleie for babyer og mødre med stadig mer naturlige formler.

EXPANSCIENCE LABORATORIES

Siden begynnelsen har Mustela tilbudt trygg og effektiv hudpleie for babyer og mødre med stadig mer naturlige formler.

UNIK DERMATOLOGISK EKSPERTISE

Mustela har spesialisert seg på hudpleieprodukter for babyer i mer enn 60 år, og kan gi mødre og barn stadig mer effektiv, trygg og naturlig pleie.

BEVIST TRYGGHET OG VIRKEEVNE

Mustela vet at ingenting er mer dyrebart enn barnet ditt, derfor har tryggheten og effektiviteten vært absolutte prioriteringer fra begynnelsen.

AVOKADO PERSEOSE®

For å bevare de unike cellereservene i babyhud, har Mustela hentet et naturlig, biomimetisk virkestoff fra avokado som arbeider i perfekt harmoni med huden, for optimal trygghet og toleranse.

MUSTELAS INGREDIENSER

Mustela har alltid valgt ingredienser av naturlig opprinnelse, og henter mesteparten av de viktigste aktive ingrediensene fra planter.

EN HISTORIE OM FØLELSER OG INNOVASJON

Siden begynnelsen har Mustela tilbudt trygg og effektiv hudpleie for babyer og mødre med stadig mer naturlige formuleringer.

MUSTELA-STIFTELSEN

Opprettet under ledelsen av Fondation de France, som garanterer redelighet og åpenhet, er Mustela-stiftelsen forpliktet til å hjelpe spedbarns utvikling.

MUSTELA FORSKNING

TRYGGHET for gravide og babyene deres: en PRIORITET for Mustela. For å sikre at formuleringene er helt trygge, bruker Mustela uavhengige toksikologi-eksperter.

LIVSSYKLUSEN TIL MUSTELA-PRODUKTER

Bli kjent med våre nåværende tiltak og våre forpliktelser for fremtiden i forhold til miljø, mennesker og samfunn.

NATURLIGE INGREDIENSER OG MUSTELA

Helt fra begynnelsen, har naturens skattkammer vært kjernen i alle Mustela-produkter. I dag inneholder Mustela Bébé-produkter i gjennomsnitt 92 % ingredienser av naturlig opprinnelse.

TIPS FOR KILDESORTERING AV PRODUKTAVFALL PÅ BADET

For å være sikker på at bruk av hygieneprodukter ikke har negativ påvirkning på planeten vår, følg tipsene våre for korrekt kildesortering av produktavfall på badet!